Terugblik op expositie Schone Schijn

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen. Toch nog even een terugblik op de expositie “Schone Schijn”, wat een succes is geweest!

Vooral de bezoekers die nieuwsgierig genoeg waren om toch even het kerkje binnen te lopen….bedankt voor jullie interesse!

Ik hoop dat de expositie jullie een nieuwe kijk heeft kunnen geven op kunst en inspiratievol is geweest. Ook de workshops waren zéér geslaagd. Erg leuk om te zien hoe de cursisten met beelden aan het werk zijn gaan!

Mocht iemand interesse hebben in de workshop “spelen met foto’s” & “foto’s transferen op hout”…. hou dan de website in de gaten voor de cursusdata!  In maart 2015 hoop ik te kunnen starten met de workshops.

Hieronder nog een klein impressie van de expositie, als terugblik op de expositie…

Emy.